Te koop Groninger Hengstveulen Magnum (Meindert x Maistro Polo)

Geplaatst op 8 augustus 2023
246 x gezien

Magnum is een zwart Groninger hengstveulen geboren op 1 april 2023.

Zijn vader is Groninger hengst Meindert (Meinhold x Parcival).

Zijn moeder is de 5-jarige Mexxelien (Maistro Polo x Test), dochter van de dubbel Nationaal Kampioene Texelien (Test x Marconi). En halfzus van de goedgekeurde goed presterende en brave dekhengst Maximus van Vredenheim.

Magnum heeft op de Regionale keuring een 1ste premie behaald met op het keuringsrapport een mooie 8 voor zijn draf. Moeder Mexxelien werd eerste in haar rubriek met een 8 voor type. Mexxelien is een royale Groninger, mooi model en robuust maar nog belangrijker een top karakter.

De verwachtte stokmaat van Magnum ligt tussen de 1.65 en 1.72m. Magnum is vanaf dag één in handen. In het begin dagelijks nu wekelijks loopt hij mee aan touw, worden de voetjes op getild, staat hij vast en wordt hij gepoetst. De eerste date met de hoefsmid is ook al geweest en de veulens zijn keurig ontwormd.  Moeders wordt regelmatig gereden dus ze komen geregeld in handen en hij leert al alleen te zijn.

Magnum mag na de Nationale keuring (19 augustus) vanaf ongeveer 1 september het ouderlijk huis en moeders nest verlaten. Hij zal van tevoren worden afgespeend. 

Interesse in deze knappe man;

Stal Vredenheim

Wilma Brinkman

06 52 09 06 34

Stal Vredenheim (stal-vredenheim.nl)

Kom in contact

Deze advertentie wordt aangeboden door Wilma Brinkman en in contact komen kan via onderstaand formulier.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.