Inschrijving regionale keuringen geopend!

Inschrijving regionale keuringen geopend!

Het keuringsseizoen komt dichterbij en u kijkt natuurlijk al uit naar een gezellige en succesvolle keuringsdag. Goed nieuws, want: inschrijven voor de regionale keuringen is vanaf nu mogelijk!

Agenda

6 juli – regio Noord – HJC Manege, Tolbert

13 juli – regio Midden/Zuid – Stal Groenewoude, Woudenberg

20 juli – regio West – Stal Nieuwland, Wijdewormer

12 aug – regio Terschelling

7 sept – Nationale keuring – HJC Manege, Tolbert

Kom naar de keuring!

Deelname aan de regionale veulen- en stamboekkeuring biedt de uitgelezen kans om uw veulen te laten beoordelen of uw merrie of ruin in aanmerking te laten komen voor stamboekopname of graadverhoging. Het is ook mogelijk om een paard op te geven voor de rubriek ‘bestgaand’, zowel aangespannen als onder het zadel. In deze rubrieken beoordeelt de keuringscommissie de aanleg en werkwilligheid van de paarden. De paarden moeten hierbij op de linker- en de rechterhand hun bewegingen laten zien. Daarnaast is publiek uiteraard welkom (gratis entree) en is het dus een mooi moment op liefhebbers van het Groninger paard te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en te genieten van de kwaliteit en veelzijdigheid van het Groninger Paard.

Inschrijven

Het inschrijven doet u gemakkelijk via de website. Wij rekenen op de komst van u en uw Groninger(s), schrijf dus direct in via de knop hieronder:

U wordt verzocht het volledig ingevulde formulier tijdig in te dienen, dan kan men ervoor zorgen dat het programma er verzorgd uitziet en ook volledig is. Belangrijk: inschrijven voor deelname aan de regionale keuring is mogelijk tot vier weken voorafgaand aan de keuringsdatum. De kosten voor te laat inschrijven bedragen €19,25. Met vragen over de keuring of het inschrijven kunt u terecht bij het bestuur, stuur een mail naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. De keuringsvoorwaarden leest u in het keuringsreglement.

Tot slot

Een geslaagde keuring kan niet plaatsvinden zonder aanwezig publiek, de inzet van vrijwilligers en voldoende deelnemende paarden. Twijfel dus niet en laat uw veulen, merrie of ruin door de jury beoordelen op de keuring bij u in de regio. Of kom gezellig als toeschouwer de kwaliteitsvolle paarden bekijken. We verwelkomen jullie graag!