Contact

Vul het formulier hieronder volledig in en we zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht. Wilt u bellen met de vereniging? Dat kan, u kunt het stamboekkantoor in Steenderen vier ochtenden per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) tot 12.00 uur bereiken op 0575-518063, keuzemenu 4. U krijgt dan rechtstreeks iemand speciaal voor het Groninger Paard  aan de lijn.

Let op! Onze medewerker bij het stamboekkantoor is in verband met vakantie afwezig van 26 juli tot en met 13 augustus. Vragen specifiek voor het stamboekkantoor en het maken van paspoorten is in deze periode niet mogelijk.

Toch een prangende vraag?

Dan kunt u daarvoor, en voor bestuurszaken en twijfels ook altijd gebruik maken van het emailadres bestuur@hetgroningerpaard.nl, dan wordt geprobeerd u te verwijzen naar de juiste persoon.

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Vereniging Het Groninger Paard aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie op deze site op enig moment onvolledig of onjuist is. Mocht u van mening zijn dat de informatie op deze site incorrect is, dan stellen we het op prijs als u ons dit laat weten op ons mailadres bestuur@hetgroningerpaard.nl.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vlag van de provincie Groningen, verenigingsvlag, Nederlandse vlag (fotograaf: Heidi Beukers)