Goede promotie tijdens koetsenmarkt 6 & 7 maart

Het weekend van 6 en 7 maart is Vereniging Het Groninger Paard vertegenwoordigd op de koetsenmarkt of Horse Fair in de Oranjehal aan de Bentweideweg in Wenum (Apeldoorn). Een team van enthousiaste vrijwilligers brengt het brave en veelzijdige Groninger paard bij een breed publiek onder de aandacht.

In het stropdorp van de koetsenmarkt staat een prachtige prachtige promotiestand van de vereniging. Een ‘echt’ Groninger paard kan daarbij natuurlijk niet ontbreken: gisteren was een hoofdrol weggelegd voor Nina (v. Hanno x Banier), vandaag is Noravivera (v. Batavier x Loek) aan de beurt! Noravivera is om 11.30 uur ook in de ring te zien. Het optreden van onze Groninger Paard Carrousel kan door omstandigheden helaas niet doorgaan, maar gelukkig kunnen we het Groninger paard wel weer bij een breed publiek onder de aandacht brengen!

Nina (v. Hanno x Banier) op de koetsenmarkt in Apeldoorn

Nina (v. Hanno x Banier) bij de promotiestand van Het Groninger Paard