Inschrijving Groninger Paard weekend van start!

De inmiddels 3e editie van het Groninger paard weekend vindt plaats van 18-20 september 2015. De inschrijving is geopend!

Nog een kleine 6 maanden en dan komt het oergezellige Groninger Paard weekend er weer aan! Sommigen van jullie zijn de dagen al aan het afstrepen en iedereen heeft er veel zin in. Afgelopen winter hebben de eigenaren van Dop Heets Del in Kootwijkerbroek verbouwd en dit jaar zitten we in de nieuwe groepsaccommodatie. Het belooft daarmee een nóg mooier weekend te worden dan in de voorgaande jaren. Om het gezellige en kleinschalige karakter van het weekend te behouden, heeft de organisatie een maximum van 25 deelnemers ingesteld. Wees er dus snel bij!

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier voor het Groninger Paard weekend vindt u hier

Petra met Landess op de hei bij Kootwijkerbroek

Prachtig plaatje tijdens de traditionele dauwtraprit