**OPROEP** Authentieke koetsen Oosterland

Voor onze regionale keuring in Oosterland op 27 juni (Zeeuwse Dag van het Paard) zijn wij op zoek naar enthousiaste liefhebbers van het Groninger paard, die met een authentieke koets willen meedoen aan een groot shownummer. Bent u of kent u iemand, die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons snel weten via info@hetgroningerpaard.nl!

We zijn alweer een paar jaar terug met een keuring in Zeeland, dit jaar in Oosterland en opnieuw als onderdeel van de Zeeuwse Dag van het Paard. Dit is een geweldig evenement georganiseerd door de verschillende stamboeken, met KNHS wedstrijden, keuringen en mooie shows! Elk jaar presenteren de stamboeken een gezamenlijk shownummer. Thema voor het shownummer is dit jaar ‘authentieke koetsen’. Leuk weetje: het thema is geïnspireerd op een demonstratie van onze vereniging vorig jaar, met een prachtige authentieke koets van Verdoorn Gelegenheidskoetsen uit Alblasserdam!

Verdoorn Koetsen, hier met één van de koetsen op de nationale keuring (foto: Esmee Blom)