Inschrijfformulier keuring 22 augustus beschikbaar

Het inschrijfformulier voor de keuringsdag van 22 augustus op de Flevomanege in Dronten staat online. Op deze dag vindt zowel een regionale als een nationale keuring plaats. Het gecombineerde inschrijfformulier vindt u op de formulierenpagina van onze website.

In overleg met Commissie Kring Noord is besloten om de regionale keuring Tolbert te verplaatsen naar de Flevomanege in Dronten op 22 augustus. Als gevolg daarvan vindt de keuring plaats op dezelfde dag en locatie als de nationale keuring. Daardoor ontstaat een unieke situatie, waarbij paarden in het stamboek worden opgenomen én op dezelfde dag predicaten kunnen behalen. Nieuwe inschrijvingen voor stamboekopname en graadverhoging zijn mogelijk! 

Inschrijfformulier keuringsdag 22 augustus