‘Over(de)vloed’

In het weekend van 3,4 en 5 juni werd een manifestatie genaamd `Over(de) vloed’ georganiseerd ter ere van de ingebruikname van een fietspad langs de kustlijn van het Groningse land. Op zaterdagmiddag 4 juni organiseerde Stal van`t Grönneger Laand te Hornhuizen een eigenzinnig Horse Event.

De Groningers Gruno en Oscar van Ingeborg Nienhuis en Marjolein van der Burg waren braaf tijdens het optreden. Ze waren komen (op)draven voor een mooie demonstratie. In traditioneel groen-wit, met een Groninger vlag-frontriem (geweldig, Marjolein), een dekje bedrukt met klavertje & kroontje (borduurservice Landman, bedankt voor de snelle diensten) en op Groningse muziek van de groep Törf (nogmaals dank, Henk Scholte). En bedankt Anna voor je hulp als groom, fotograaf en paardenknuffelaar.