Uitslag kring West

UITSLAG Wijdewormer, 16 juli 2016

Op Stal Nieuwland van Fam. Zandvliet, Zuiderweg 63, 1456NH Wijdewormer, was het erf en de landerijen omgetoverd tot een heus keuringsterrein, met goed geluid, mooie omheining, zitplaatsen én goede paarden. De 13 jarige merrie Wusiena hield het driekleurlint op het erf en werd dagkampioen. En nu op naar Steenwijk voor de titel Model. wusiena en Elsienae merrieveulens waren beide gefokt door Jaap en Sylvia Zandvliet en mochten beide een eerste premie in ontvangst nemen.
Er waren twee stamboekopnames. Izzinia en Eleanor. Estha kwam voor graadverhoging. Eleanor en Estha mogen naar de Nationale voor een gooi naar het sterpredikaat. Elsiena werd veulenkampioen. Het ICSI veulen Legende (v. Lancelot) werd toegelicht in het kader van het praktijk netwerk. Op de Nationale wordt ze nog even speciaal in het zonnetje gezet.
Er was helaas één afmelding van de merrie Bouked (v. Ede). Gelukkig konden de fokkers van Bouked (fam. Van den Berg) toch nog twee andere Ede nakomelingen aanmoedigen. De zadelrubriek werd nipt gewonnen door Estha, maar de jury roemde de beide amazones, ze stelden de paarden professioneel voor.

UITSLAG
1a Elsiena v. Nieuwland V. Ede moeder Wusiena (v. Ramires). VEULENKAMPIOEN
1b Legende v. Nieuwland V. Lancelot moeder Bertha (v. Bascal)

3-jarige merries
1a Eleanor v. Nieuwland v. Ede m. Femmika (v. Lancelot), mag voor Ster.

Stamboekmerries 4 t/m 7 jaar
1a Estha v. Kreator, m. Hesta (v. Eendracht). Mag voor Ster.

Stamboekmerries 8 jaar e.o.
2a Izzinia v. Erik T. m. Korien (v. Dageraad).

Stermerries
1a Wusiena 200301010 GrP.S Ster mag voor Model
1b Follyfoot  GrP.F Ster
1c Femmika  GrP.S Ster
1dJunarla-T  GrP.S Ster

Zadelrubriek
1 Estha Grp.H
2 Follyfoot GrP.F Ster