Macho Polo naar Florida

De Groninger dekhengst Macho Polo is naar Florida geëxporteerd. De dekhengst was dit jaar nog goed voor 17 dekkingen en was door Hergen van Hall ZZ-licht geklasseerd. Macho Polo was dit jaar en vorig jaar Kampioen dekhengsten Groninger Paard. Er is in allerijl nog sperma gevangen, zodat er nog diepvriessperma beschikbaar is. Dus een aderlating voor de fokkerij. Al met al feliciteert de Vereniging Het Groninger Paard de familie Brinkman met de verkoop.

macho-polo

Macho Polo maakte het nieuws op dierendag wereldkundig op zijn eigen facebook pagina.

“Bij deze laten we jullie weten dat Macho Polo is verkocht naar Sunrise Farms Sport Horses, Inc in Newberry, Florida. Hij is inmiddels veilig de Atlantische oceaan overgestoken en staat momenteel in New York in quarantaine. Macho is onder Hergen van Hall uitgegroeid tot een succesvol dressuurpaard en we zien het als een groot compliment dat hij op deze stal in Amerika de kans krijgt die hij verdient. Natuurlijk gaat het ons ontzettend aan het hart en gaan we hem enorm missen! 💙We wensen zijn nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier met hem toe! ☘️Ook willen we iedereen die voor ons klaar heeft gestaan, geholpen heeft op wat voor manier dan ook of ook besmet is met het Machovirus enorm bedanken voor alle support👍🏻! Ook dank aan de fokkers… want op deze manier kunnen we nog na-genieten van kleine mini-macho’s. En ook natuurlijk dank aan alle (facebook)volgers en ieder ander die we zijn vergeten in dit bericht! We zijn en blijven super trots op hem!😍😍😍 – met Aafke Sinnige Brinkman Anneke Brinkman Wilma BrinkmanMarieke Kalk

img-20161004-wa0007