(s)TEUN het varkentje

Even voorstellen, mijn naam is Teun.  

Namens Vereniging het Groninger paard kan ik je helpen om via deze leuke actie geld in te zamelen. Hiermee kan de Vereniging diverse zaken promoten en de evenementen van dit jubileumjaar mee betalen.

Het is simpel. In dit krasboekje zijn  50 varkentjes geplaatst. Onder ieder varkentje kan een bedrag zitten tussen de 30 cent en 3 euro. Degene die het vakje open krast betaalt jou contant het bedrag onder het vakje. Als alle 50 varkentjes gewassen zijn heb je 50 euro binnen gehaald voor vereniging Het Groninger Paard. Je hebt een maand de tijd om alle Teuntjes te wassen. Op de nieuwjaarsborrel krijg je tips.

Elk volledig opgekrast (s)Teunboekje levert Vereniging Het Groninger Paard een bedrag van € 50,- op. De boekjes kosten € 12,50 per stuk inkoop. De netto opbrengst per boekje is dus € 37,50 maar de opbrengst ligt eigenlijk nog hoger want bij elke 4 boekjes krijgt de Vereniging 1 gratis. En dit boekje vertegenwoordigt ook weer € 50 euro inkomsten. Hiermee zijn de kosten (4x €12.50) gedekt en gaat 200 euro rechtstreeks in de verenigingskas!

Voor vragen of andere zaken omtrent deze actie kun je contact opnemen met:

Wilma Brinkman
groningerpaard_evenementen@outlook.com
06-52090634

 

Meer algemene info over (s)TEUN, ga naar de website.