5e Groninger Paard Weekend

Meld je aan, het 5e Groninger Paard weekend komt eraan!

In dit jubileumjaar organiseren we het oergezellige Groninger Paard weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 september. Voor de 5e keer bij Paardenaccommodatie DOP in Kootwijkerbroek. Meld je nu aan voor een weekend vol paardenplezier in een prachtige omgeving! Uiteraard met mooie buitenritten, maar denk ook aan “EHBO met dierenarts Paul de Vries”, een lekkere BBQ en natuurlijk mag de dauwtraprit op zondagmorgen niet ontbreken! 

Omdat dit het 5e Groninger Paard weekend is, is dat ook een jubileum namelijk het 1e lustrum! Een extra feestelijk tintje dus. Lukt het je niet om het hele weekend deel te nemen, dan kun je toch het jubileum een beetje meevieren door aan te sluiten bij onze dagtocht op zaterdag, met aansluitend de BBQ. Voor ‘een natje en een droogje’ wordt gezorgd en het enige dat je moet meenemen is je paard en een goed humeur! En terwijl jij zit te smullen bij de BBQ, staat je grote vriend lekker in een box of even op de wei.

We verwachten weer veel deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Graag tot ziens op 15 t/m 17 september,

De Groninger Paard Weekendcie,

Saskia, Lex, Rozemarijn, Leonie, Marijke en Harm

Het inschrijfformulier voor het hele weekend vind je hier.

Wil je alleen deelnemen aan de dagtocht en de BBQ op zaterdag? Dat inschrijfformulier vind je hier.