Opgeven Nationale keuring

De uitslagen van twee regionale keuringen zijn bekend. U staat nu natuurlijk te popelen om uw paard op te geven voor de Nationale keuring op 19 augustus. Dat kan met DIT FORMULIER U kunt dit tot 7 augustus opsturen naar de stamboekadministratie.

Hierbij nodigen wij u graag uit om met uw stamboek paard deel te nemen aan de Nationale keuring. Hier kan uw paard de graadverhoging bevestigd krijgen. Is uw merrie al Model of Ster, ook dan bent u gewoon welkom en kunt u meedoen aan de strijd voor het Nationaal kampioenschap. Ook veulens, (wel of niet gekeurd) mogen meedoen voor een poging om de felbegeerde titel Nationaal Veulenkampioen 2017 in de wacht te slepen. De Nationale keuring is dit jaar in de HJC Manege te Tolbert, ter ere van het 35 jarig bestaan van de Vereniging.