Groninger Paard Weekend 2018, zesde editie!

6e Groninger Paard Weekend, 14-15 en 16 september 2018|

Meld je aan, het 6e Groninger Paard weekend komt eraan!

In dit SZH Ras van het Jaar  organiseren we het oergezellige Groninger Paard weekend van vrijdag 14 t/m zondag 16 september. Voor de 6e keer bij Paardenaccommodatie DOP in Kootwijkerbroek. Meld je nu aan voor een weekend vol paardenplezier in een prachtige omgeving! Uiteraard met mooie buitenritten, maar denk ook aan interessante lezingen, spellen, speuren en een lekkere BBQ en natuurlijk mag de dauwtraprit op zondagmorgen niet ontbreken! 

Lukt het je niet om het hele weekend deel te nemen, dan kun je toch het jubileum een beetje meevieren door aan te sluiten bij onze dagtocht op zaterdag, met aansluitend de BBQ. Voor ‘een natje en een droogje’ wordt gezorgd en het enige dat je moet meenemen is je paard en een goed humeur! En terwijl jij zit te smullen bij de BBQ, staat je grote vriend lekker in een box of even op de wei.

’s ochtends vroeg op

We verwachten weer veel deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Graag tot ziens op 14 t/m 16 september,

De Groninger Paard Weekendcie,

Saskia, Lex,  Leonie, Marijke en Harm

Het inschrijfformulier voor het hele weekend vind je hier: 2018 Inschrijfformulier GPW

Wil je alleen deelnemen aan de dagtocht en de BBQ op zaterdag? Dat inschrijfformulier vind je hier: 2018 GPW dagtocht en BBQ 15 sept