Patijn’s Paardenrevue tijdens CH Eext

Woensdagavond 5 juni 2019 – Evenemententerrein Eext

“Patijn’s paarden revue” is een spetterende, verrassende show waarin het paard en de geschiedenis van het Concours Hippique Eext centraal staan. Tal van showelementen uit de paardensport worden afgewisseld met dans, muziek en theater. Van de oprichting in 1927 tot de gedwongen stop in de oorlogsjaren, van de ponyclub tot de MKZ-problematiek, het komt allemaal voorbij.

“Patijn’s paarden revue” gaat over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Verbinding onderling, in een organisatie die al zo lang bestaat en zo verankerd is in de samenleving. Verbinding met de regio, door medewerking van diverse maneges en paardensportverenigingen en –liefhebbers en andere verenigingen zoals toneel, muziek, dans, etc. Verbinding met Drenthe, waar cultuur én paardensport bruist als nooit tevoren. Verbinding met heel Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre.

“Patijn’s paarden revue” is een spectaculaire avond voor iedereen, niet alleen voor liefhebbers van de paardensport. De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs levert een show op met voor ieder wat wils.

In deze spectaculaire revue zien we bekende (zoals Trick riding team “The Future Guys”, Fam. Chardon) en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (zoals Albert Secuur, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in één show.