Dressuurstrijd tussen de Groningers! Zadelrubriek powered by WeAllRide.

Aangezien de zadelrubriek op de keuring afgelopen jaar niet door kon gaan, halen we de zadelrubriek naar jullie! Via het platform WeAllRide is er speciaal voor de leden van Vereniging het Groninger Paard een Groninger Paarden competitie opgezet. Op de deze manier kan ieder lid met een Groninger, ongeacht niveau of woonplaats, zijn of haar dressuurkwaliteiten laten zien!

Het idee is dat jullie allemaal zelf thuis een proef gaan rijden, dat deze proef

gefilmd wordt en dat je vervolgens de video instuurt via het platform van WeAllRide. Er zijn verschillende klassen, variërend van proeven vergelijkbaar met B- tot Z-niveau. Je mag zelf kiezen welke klasse je rijdt. Er zal uit al deze klassen een overall ranking gemaakt worden, en je maakt daarbij ook nog eens kans op leuke prijzen!

Je kan je proef insturen van 16 november tot 14 december, en je kan daarbij zo vaak meedoen als je wilt. Voor deelname betaal je €15 euro per ingestuurde video. Na het insturen van de video ontvang je binnen 48 uur je gereden score en advies van de jury.

Dus zadel jullie Groningers en ga de strijd aan! Jullie hebben nog even de tijd om te oefenen om vervolgens je beste beentje voor te kunnen zetten voor de echte proef. We zijn nu al benieuwd naar het eindklassement! We wensen jullie heel veel succes maar vooral plezier.

Hoe doe je mee?
Meedoen kan vanaf 16 november via onderstaande link. Om een video in te kunnen sturen moet je je eerst registreren bij WeAllRide. Speciaal voor deze competitie heb je hierbij je relatiecode van Vereniging het Groninger Paard nodig, die elk lid bezit. Mocht je die gegevens niet hebben, neem dan even contact op met penningmeester@hetgroningerpaard.nl.

WeAllRide platform Groninger Paard competitie

Reglementen en voorwaarden

We raden je aan om voor deelname even de onderstaande pagina van WeAllRide met veelgestelde vragen te bekijken. Hier vind je informatie over de reglementen over bijvoorbeeld kledingvoorschrift, tuigage, rijbaan formaat en andere zaken.

FAQ WeAllRide

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Vereniging het Groninger Paard

Mede mogelijk gemaakt door