Wegens succes verlengd: Online zadelrubriek powered by WeAllRide!

Leuk nieuws! Vanwege alle enthousiaste deelnamen en reacties gaan wij de online zadelrubriek Groninger Paard powered by We All Ride verlengen tot en met 31 december. Dat geeft ruiters in deze drukke decembermaand meer de tijd om te doen en de deelnemers die al mee hebben gedaan kunnen nog eens meedoen om hun score te verbeteren of hogerop te komen in de ranking!
We willen jullie bedanken voor al het enthousiasme waarmee de zadelrubriek tot nu toe is ontvangen, en natuurlijk hopen we op nog meer enthousiaste deelnemers.

Deelnemen aan de zadelrubriek kan via https://www.weallride.nl/zadelrubriek-groninger-paard/. Meer informatie over de zadelrubriek vind je hier.

Het is een laagdrempelige manier om een keer een proef te kunnen rijden met je Groninger en daarnaast zijn er hele leuke prijzen te winnen, gesponsord door Claudia Dermois Photography en Horka. Twijfel dus niet langer, doe mee, en bemachtig een plekje in het klassement! Het insturen van een opname kan tot en met donderdag 31 december 18:00.Let op! De beoordeling van inzendingen die op 31 december binnenkomen kunnen langer duren dan 48 uur in verband met Nieuwjaarsdag,

Vragen? Kijk even op https://www.weallride.nl/faq/ of neem contact op met het bestuur.