Winnaars Zadelrubriek powered by WeAllRide 2020

Winnaars Zadelrubriek powered by WeAllRide 2020

De afgelopen anderhalve maand hebben vele leden met hun Groningers hun beste beentje voor gezet in de dressuurring voor de online Zadelrubriek powered by WeAllRide. We hebben onwijs mooie proeven voorbij zien komen, waar het plezier en de veelzijdigheid van het Groninger Paard vanaf spatte. We willen alle deelnemers bedanken hiervoor!

En dan komt natuurlijk nog waar we allemaal op hebben gewacht, de prijswinnaars! De uiteindelijke top 4 is als volgt:

  1. Maaike den Besten – 69.00%
  2. Nienke Terpstra – 67.20%
  3. Ilonca Mos-Bolier – 66.21%
  4. Daphne Jansen – 65.40%

We willen de prijswinnaars van harte feliciteren met deze mooie scores. Er zal contact opgenomen worden over het in ontvangst nemen van de prijzen.

De Zadelrubriek heeft ook veel promotie opgeleverd op social media, waar WeAllRide ook regelmatig de opnames van de proeven van Groninger Paard deelnemers postte. Lees hier bijvoorbeeld een interview van Hoefslag met de winnaar van de Zadelrubriek, Maaike met haar Snob (v.Orbaldo II). Daarnaast  zijn op de Facebookpagina van Vereniging het Groninger Paard ook enkele deelnemers uitgelicht, waaronder ook prijswinnaars Ilonca en Daphne.

We willen de leden onwijs bedanken voor jullie enthousiasme en deelname. Daarnaast willen wij de sponsoren Horka, WeAllRide en Claudia Dermois Photography bedanken voor het mede mogelijk maken van deze Zadelrubriek.