Prijswinnaars fotowedstrijd en prijsvraag!

Prijswinnaars fotowedstrijd en prijsvraag!

In de virtuele Hengstenkeuring video die onlangs is verschenen, waren een prijsvraag en fotowedstrijd verwerkt. We hebben onwijs leuke inzendingen ontvangen waarvan ook een deel is gepubliceerd op onze Social Media. Alle enthousiastelingen bedankt voor jullie deelname!

De eerste prijsvraag betrof het raden van het gewicht van Groninger hengst Meindert.

Het juiste antwoord was: 

618 kg!

De winnaar die er het dichtst bij zat met 632 kg is Nicole Schalkx uit Rottem, gefeliciteerd! We willen je vragen om je contactgegevens te mailen naar penningmeester@hetgroningerpaard, dan komt de prijs jouw kant op!

Er was daarnaast ook een fotowedstrijd uitgeschreven waarbij we jullie hebben gevraagd een foto van jullie merrie op te sturen met daarbij een motivatie welke hengst jij zou gebruiken om mee te dekken en waarom. We zijn heel erg dankbaar voor alle leuke inzendingen die dit heeft opgeleverd, en door die te plaatsen op Facebook hebben we elkaar ook nog kunnen inspireren. Heb je de inzendingen gemist? Check dan even onze Facebook of Instagram.

Uit alle inzendingen hebben we een winnaar geloot, en dat is geworden:

Nina Brotons met haar merrie Maartje (v. Mats)!

Deze inzending is nog niet eerder op Social Media verschenen dus bij deze Nina zelf aan het woord:

‘Elgar is de perfecte match voor mijn Maartje. Een merrie met ruime gangen gecombineerd met de gangen van Elgar wordt zeer op prijs gesteld. Maartje is een ontzettend brave merrie met ontzettend leuke spatjes aan het begin van de lente. Wie wil er nou geen veulen van haar?’

Nina,  gefeliciteerd! We willen jou ook vragen om je contactgegevens te mailen naar penningmeester@hetgroningerpaard, dan komt de prijs jouw kant op!

Uiteraard vinden wij het ook buiten de fotowedstrijd om altijd leuk om verhalen en foto’s te ontvangen van Groninger merries, hengsten, veulens of gerelateerd aan hengstenkeuze. Door dit te blijven delen inspireren en enthousiasmeren we elkaar!