Seizoenszadelrubrieken en aankondiging Lente Zadelrubriek powered by WeAllRide

Seizoenszadelrubrieken en aankondiging Lente Zadelrubriek powered by WeAllRide

Aangezien de online zadelrubriek powered by WeAllRide van afgelopen november zo’n succes was, halen we de zadelrubriek opnieuw naar jullie! Via het platform WeAllRide is er weer een Groninger Paarden competitie opgezet, dit keer zowel voor leden als niet-leden van Vereniging het Groninger Paard. Op de deze manier kan iedere enthousiasteling met een Groninger, ongeacht niveau of woonplaats, zijn of haar dressuurkwaliteiten laten zien! En goed nieuws, deze lentecompetitie is 1 van de 4 Seizoens Zadelrubrieken van het Groninger Paard 2021!

De bedoeling is weer jullie allemaal zelf thuis een proef gaan rijden, dat deze proef gefilmd wordt en dat je vervolgens de video instuurt via het platform van WeAllRide. Er zijn verschillende klassen, variërend van proeven vergelijkbaar met B- tot Z-niveau. Je mag zelf kiezen welke klasse je rijdt.

Er zijn voor deze Lente competitie onwijs toffe prijzen te winnen:

1. Rozet + Groninger Paard frontriem extreme U shaped

2. Rozet + Prijzenpakketje Ponywebwinkel

3. Rozet

Extra: Clubkampioenschap

Daarnaast kan je door deelname aan de Lenterubriek meestrijden voor de titel Clubkampioen! Deze titel zal worden gebaseerd op de gemiddelde score over de vier verschillende seizoenszadelrubrieken die dit jaar gaan plaatsvinden. De winnaars van het Clubkampioenschap winnen niets minder dan een dressuurclinic van Sjoerdtje Hakvoort! Deelname aan het Clubkampioenschap is enkel voor leden van Vereniging het Groninger Paard en hiervoor moet je aan minstens 2 zadelrubrieken hebben deelgenomen in 2021.

Je kan je proef insturen van 15 april tot 31 mei en je kan daarbij zo vaak meedoen als je wilt. Voor deelname betaal je €15 euro per ingestuurde video. Na het insturen van de video ontvang je binnen 48 uur je gereden score en advies van de jury.

Dus hijs jezelf en je Groninger in jullie dressuuroutfit en rijd de sterren van de hemel! We zijn nu al benieuwd naar het alle proeven en hopen dat jullie weer in grote getale zullen deelnemen. We wensen jullie heel veel succes maar vooral plezier.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan vanaf 15 april via onderstaande link. Hier vind je ook meer informatie over de seizoensrubrieken en het Clubkampioenschap. Om een video in te kunnen sturen moet je je eerst registreren bij WeAllRide. Indien je lid bent van Vereniging het Groninger Paard, heb je hierbij je relatiecode van Vereniging het Groninger Paard nodig, die elk lid bezit. Mocht je die gegevens niet hebben, neem dan even contact op met penningmeester@hetgroningerpaard.nl. Niet-leden kunnen zo een account aanmaken en vervolgens deelnemen aan de competitie.

Reglementen en voorwaarden

We raden je aan om voor deelname even de onderstaande pagina van WeAllRide met veelgestelde vragen te bekijken. Hier vind je informatie over de reglementen over bijvoorbeeld kledingvoorschrift, tuigage, rijbaan formaat en andere zaken.

FAQ WeAllRide

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Vereniging het Groninger Paard

Gesponsord door: