Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou!

Commissie Fokbeleidsplan

Graag gebruiken wij deze gelegenheid om een oproep te plaatsen voor het samenbrengen van geïnteresseerde rondom de fokkerij van het Groninger Paard. Het is van groot belang dat wij de populatie Groninger Paarden in stand houden en vergroten. Dat kunnen we alleen door samen te werken. 

Het doel is om een commissie samen te stellen om het bestaande voorstel Fokbeleidsplan (voorgelegd op de Algemene Vergadering van 2019) verder te onderzoeken, ontwikkelen en uit te werken.
Ben jij fokker, gebruiker of gewoon liefhebber en heb jij affiniteit met de Groninger fokkerij meld je aan voor deelname aan deze commissie bij bestuur@hetgroningerpaard.nl!

Vrijwilligers Regionale Keuringen

Onlangs zijn de data en locaties van de regionale keuringen gepubliceerd op de website. Nu zijn wij als bestuur en organisatoren van de regionale keuringen nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op de regionale keuringen willen helpen met het regelen en de organisatie op de dag zelf! Zo kunnen we er met zijn allen hele mooie keuringsdagen van maken. Interesse gewekt? Via onderstaande link zijn de keuringsdata en bijbehorende locaties te vinden. Opgeven kan door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl onder vermelding van de beteffende keuring waarvoor je je wilt aanmelden als vrijwilliger.

Alvast dank!

Bestuur Vereniging het Groninger Paard