Winnaars Lente Zadelrubriek 2021

Winnaars Lente Zadelrubriek 2021

De eerste Zadelrubriek, de Lente competitie, van de serie Seizoensrubrieken is inmiddels gesloten. We hebben weer met enthousiasme jullie deelnames gevolgd en leuke foto’s voorbij zien komen op Social Media. We willen alle enthousiaste Groninger liefhebbers bedanken voor jullie deelname, en de Ponywebwinkel bedanken voor het sponsoren van de leuke prijs! Natuurlijk is er niet voor iedereen voor plek in de top 3, daarom feliciteren we de volgende prijswinnaars!

  1. Maaike den Besten 71.03% – Winnaar Groninger Paarden frontriem + rozet
  2. Miranda van der Wal 68.97% – Winnaar prijzenpakket Ponywebwinkel + rozet
  3. Marieke 68.20% – Winnaar rozet

We willen de prijswinnaars vragen om contact op te nemen met penningmeester@hetgroningerpaard.nl voor het in ontvangst nemen van de prijzen.

Houd onze website en Social Media in de gaten, want de volgende zadelrubriek komt er al gauw aan! Een nieuwe kans om in de prijzen te vallen en een volgende ronde in de strijd om het Clubkampioenschap. We hopen op minstens zoveel enthousiaste deelnemers!