Schrijf je nu nog in voor de regionale keuringen!

Schrijf je nu nog in voor de regionale keuringen!

Heb jij een Groninger merrie, ruin of veulen staan en heb je ze nog niet aangemeld voor een regionale stamboekkeuring? Doe dat dan nog snel! Het is de uitgelezen kans om je veulen te laten beoordelen of je volwassen paard in aanmerking te laten komen voor stamboekopname. Daarnaast is het een mooi moment op Groninger liefhebbers te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en te genieten van dit prachtige ras. De keuringen vinden dit jaar weer plaats in 6 regio’s, mits er voldoende deelname is. Als de Corona maatregelen het toelaten, zal er ook ruimte zijn voor enkele showrubrieken. De regionale keuringen vinden als volgt plaats:

Regio West – Wijdewormer26 juniInschrijving sluit 12 juni.
Regio Midden – Wenum Wiesel3 juliInschrijving sluit 19 juni. Kan alleen doorgaan als er nog aanmeldingen bij komen!
Regio Zuid – Wouwse Plantage 10 juliInschrijving sluit 24 juni.
Regio Noord – Tolbert 17 juliInschrijving sluit 3 juli. Kan alleen doorgaan als er nog aanmeldingen bij komen!
Ameland – Ballum22 juliInschrijving sluit 8 juli. Kan alleen doorgaan als er nog aanmeldingen bij komen!
Terschelling – Hoorn9 augustusInschrijving sluit 21 juli. Kan alleen doorgaan als er nog aanmeldingen bij komen!

Inschrijven kan via onderstaande link! We kijken er naar uit zoveel mogelijk Groninger liefhebbers op de keuring te zien verschijnen! Vragen of twijfels kunnen gedeeld worden via bestuur@hetgroningerpaard.nl.

Inschrijving regionale keuringen 2021