Publiek welkom op regionale keuringen!

Publiek welkom op regionale keuringen!

Zoals bekend staan er dit jaar meerdere keuringen op de planning waar Groningermerries-, ruinen en veulens in aanmerking kunnen komen voor een goede beoordeling. Daarnaast is er door versoepeling van de coronamaatregelen meer mogelijk en zodoende is er op de keuringen ook ruimte voor zadel- en showrubrieken en demonstraties.

Zo maken we er per regio een heuse ‘Dag van het Groninger Paard’ van. Hierbij is publiek en elke Groninger liefhebber meer dan welkom! We willen het publiek wel vragen om de Corona regels in acht te blijven nemen en dus 1,5 meter afstand van elkaar te houden en een mondkapje te dragen in elke publieke binnen ruimte.

De keuringen vinden op de volgende data plaats op de volgende adressen:


Keuring Regio West
Zuiderweg 63, Wijdewormer26 juni; tijd volgt.
Keuring Regio MiddenGreutelseweg 61, Wenum Wiesel3 juli; tijd volgt.
Keuring Regio ZuidMariabaan 12, Wouwse Plantage 10 juli; tijd volgt.
Keuring Regio NoordHoofdstraat 53, Tolbert17 juli; tijd volgt.