Inschrijving Nationale Keuring 2021

Inschrijving Nationale Keuring 2021

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de Nationale Keuring op 4 september 2021, die zal plaatsvinden bij de H.J.C. Manege in Tolbert. Niet iedereen komt in aanmerking voor deelname aan de Nationale Keuring. Deelnemers dienen te vallen onder een van de onderstaande categorieën:

  • Veulens (wel of niet gekeurd)
  • Merries en ruinen die op de regionale keuring een 1ste premie hebben behaald. Op de Nationale Keuring kunnen deze paarden graadverhoging bevestigd krijgen wanneer er nog een keer een 1ste premie wordt behaald.
  • Stermerries- en ruinen
  • Modelmerries
  • Aanbod van showrubrieken of demonstraties is ook welkom, dan kunnen we dat in overleg eventueel in het programma verwerken.

Aanmelden kan tot 21 augustus door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar het stamboekkantoor. Laten we er een goede afsluiting van het keuringsseizoen van maken!