Prijswinnaars WeAllRide Zadelrubriek Herfsteditie

Prijswinnaars WeAllRide Zadelrubriek Herfsteditie

De herfst begint pas net, maar de Herfst Competitie van de WeAllRide Zadelrubriek zit er alweer op, en heeft weer prijswinnaars opgeleverd! Wij feliciteren:

  1. Miranda van der Wal 66.72% (Licht)
  2. Marieke van Straaten 63.10% (Licht)
  3. Anouk Siebers 63.00% (Basis)

Eersteplaats winnaar Miranda wint een rozet en Groninger Paard plastron, Marieke wint een rozet en prijzenpakket van de Ponywebwinkel, en Anouk ontvangt een rozet en een Groninger Paard goodiebag! Voor het ontvangen van de prijzen vragen we jullie contact op te nemen met bestuur@hetgroningerpaard.nl.

De deelname van de Herfst rubriek viel helaas wat tegen, al helemaal ten opzichte van eerder verreden zadelrubrieken. Hierom zijn wij wel erg geïnteresseerd in wie wil gaan deelnemen aan de Winterrubriek, en of er animo is voor een nieuwe WeAllRide competitie in 2022. Dit kan je kenbaar maken via Social Media of de bestuursmail. Dan weten wij waar er vanuit de leden vraag naar is!