Aangepaste zadelrubriek Wintercompetitie

Aangepaste zadelrubriek Wintercompetitie

Beste leden en enthousiastelingen voor de Zadelrubriek Wintercompetitie!

Wij hebben goed en helaas slecht nieuws. Door omstandigheden loopt de laatste online zadelrubriek, de Wintercompetitie, niet meer via het bekende platform WeAllRide.

Het goede nieuws is dat wij de competitie wel door laten gaan en het nog mogelijk is om mee te doen, weer voor leden en niet leden van Vereniging het Groninger Paard. Twee externe KNHS juryleden zullen jullie proeven beoordelen. Hierbij worden dezelfde proeven verreden, en wordt het klassement gedurende heel 2021 ook bewaard en in stand gehouden, waardoor na afloop van de Wintercompetitie ook nog steeds een Clubkampioen benoemd zal worden. Let op; om in aanmerking te komen om Clubkampioen te worden is deelname aan deze laatste Wintercompetitie verplicht! 

De prijzen voor zowel de Wintercompetitie als het Clubkampioenschap blijven hetzelfde, zie hiervoor dit eerder geplaatste bericht.

Veel blijft hetzelfde, maar deelname loopt alleen even anders. Lees dit alles goed door!

  • De competitie loopt nog steeds tot en met 31 december. Door omstandigheden is het de afgelopen weken nog niet mogelijk geweest om opgenomen proeven in te sturen en beoordeeld te krijgen via WeAllRide. Mocht je hierdoor in de problemen komen om voor de deadline nog deel te kunnen nemen, neem dan even contact op met het bestuur, dan proberen we er een mouw aan te passen. 
  • De proeven blijven hetzelfde, er kan nog steeds gekozen worden uit de niveaus basis t/m zwaar. De protocollen zijn voor de zekerheid ook als bijlagen toegevoegd aan de mail naar alle leden. 
  • Verder zijn de wedstrijdprotocollen hetzelfde, waarbij al het nodige nog hier staat beschreven.
  • De video van de proef dient daarna gemaild te worden naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. Hierbij graag het volgende aangeven: Naam- en achternaam van ruiter, geboortedatum, of wel of niet toestemming geeft voor publicatie van de video op de Groninger Paard socials, en de klasse die je hebt verreden. 
  • Kosten zijn nog steeds €15 euro per ingezonden proef. Dit wordt achteraf gefactureerd door de vereniging. Ook niet leden kunnen weer meedoen, zij dienen bij deelname ook al hun facturatiegegevens door te geven.  
  • Het bestuur zorgt ervoor dat je video wordt verzonden naar een van de juryleden. Het zal niet altijd meer haalbaar zijn om de beoordeling binnen 48 uur te ontvangen, maar de juryleden en het bestuur proberen dit zo snel mogelijk terug te geven. 
  • De laatste video’s dienen 31 december 23:59 binnen te zijn bij het bestuur. 


Wil jij nog kans maken op een prijs in de Wintercompetitie of het Clubkampioenschap? Doe snel mee! Dit kan dus nog tot 31 december. We hopen op veel enthousiasme!