Oproep: Jubileum commissie gezocht!

Oproep: Jubileum commissie gezocht!

Dit jaar bestaat Vereniging Het Groninger Paard 40 jaar; en dat moet gevierd worden! Hierom zijn wij op zoek naar een enthousiaste groep leden die zich dit jaar in willen zetten om het jubileum van het Groninger Paard op de kaart te zetten en onvergetelijk te maken!

Hierbij kan gedacht worden aan het ontwerpen van Jubileum items voor de Groninger Paard webshop, het organiseren van evenementen in het kader van het Jubileum, verantwoordelijkheid dragen voor promotie van het Jubileum in onder andere het Verenigingsblad en de pers, en wellicht wat extra aandacht voor de lange en mooie geschiedenis van het Groninger Paard.

Enthousiast geworden? Meld je aan door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. Hopelijk maken we er samen iets moois van!