Clubkampioenen en winnaars online dressuurcompetitie Wintereditie!

Clubkampioenen en winnaars online dressuurcompetitie Wintereditie!

2021 zit erop, en zo ook de laatste online dressuurcompetitie van het jaar is ten einde gekomen! Velen van jullie hebben weer de sterren van de hemel gereden, zelfs in zeiknatte rijbakken en gehuld in thermopak. Dank jullie wel voor jullie enthousiaste deelname! De dressuurstrijd heeft het volgende eindklassement van deze wintercompetitie opgeleverd:

Wij feliciteren de volgende prijswinnaars! Voor het in ontvangst nemen van jullie prijzen kan contact opgenomen worden met penningmeester@hetgroningerpaard.nl.

  1. Marjolein van den Burg 72.32% – Winnaar Groninger Paard wedstrijddekje + rozet
  2. Ilonca Mos-Bolier 66.38% – Winnaar Prijzenpakket Ponywebwinkel + rozet
  3. Maaike den Besten 65.69 – Winnaar Groninger Paard tas – rozet

Deze laatste seizoenseditie was ook nog eens extra belangrijk, de scores hebben namelijk ook de clubkampioenen bepaald! Het clubkampioenschap is berekend aan de hand van het gemiddelde van de beste twee scores over de verschillende seizoenscompetities. En dat heeft drie beste combinaties opgeleverd!

Wij feliciteren:

Deze dressuurtoppers hebben een dressuurclinic gewonnen van Sjoertje Hakvoort! Hiervoor willen we jullie vragen contact op te nemen met penningmeester@hetgroningerpaard.nl.

We hebben onwijs genoten van al jullie enthousiasme, fanatisme en fantastische Groningers. We zijn dankbaar dat op deze manier we het Groninger Paard in zijn veelzijdigheid weer mede op de kaart hebben kunnen zetten.