Jubileum loterij!

Jubileum loterij!

Zoals jullie wellicht inmiddels hebben vernomen bestaat Vereniging het Groninger Paard 40 jaar en dit willen wij graag uitgebreid vieren. Geen vereniging zonder gepassioneerde, enthousiaste leden en liefhebbers die ook een klein ‘cadeautje’ voor deze 40ste verjaardag verdienen. Daarom heeft het bestuur een jubileum loterij georganiseerd waarbij er fantastische prijzen te winnen vallen voor de deelnemers!

Meerdere zeer gewaardeerde sponsoren, tevens hieronder weergegeven, hebben iets beschikbaar gesteld die samen een super leuke prijzenpot vormen voor deze loterij. Denk hierbij aan tegoedbonnen voor onder andere dekkingen van hengsten, een fotoshoot, een voltigetraining met een Groninger, huifkartocht, en meerdere verschillende producten van kwalitatieve paardenmerken. Het bestuur wil graag deze sponsoren van harte bedanken!

Mocht er nog last minute interesse zijn voor het sponsoren van een prijs horen we dat graag!

Hoe werkt het?

De loten kosten €2,50 per stuk, máar 10 loten hebben een actieprijs van €20 euro. De loten zijn online te koop tot en met 20 maart. Kopen kan door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl met vermelding van het aantal loten. Na betaling via Tikkie zullen dan de lotnummers doorgemaild worden.

De uitreiking zal plaatsvinden op de Jubileumborrel, die plaats zal vinden op 26 maart 2022. Tijd en locatie zullen later bekend worden gemaakt. Het mooiste is als iedereen met loten daar aanwezig is voor persoonlijke overhandiging van de prijzen, om het gelijk te kunnen vieren onder genot van een drankje!

Twijfel dus niet en bestel ze gelijk online!