Oproep: promotors gezocht voor Farm & Country Fair te Aalten

Oproep: promotors gezocht voor Farm & Country Fair te Aalten

De Farm & Country Fair in Aalten is een veelzijdig evenement waarbij het landleven in al haar facetten te vinden is; een super leuke en gezellige fair in het oosten van het land! Net als eerdere edities is ook dit jaar het Groninger Paard welkom en hopen wij weer aanwezig te kunnen zijn!

De Farm & Country Fair is geopend op 24, 25 en 26 juni 2022.

Wij zijn op zoek naar standbemanning, het liefst met Groninger (ruin, hengst, merrie met of zonder veulen) voor in de paddock naast de stand en welke bij voorkeur ook mee kan doen aan het rassendefilé of een show/clinic kan geven in de ring. Naast het Groninger Paard promoten heb je de hele dag toegang tot de fair en kun je dus zelf ook genieten van dit mooie evenement!

Lijkt dit jouw leuk? Schroom niet en neem contact met ons op, alle aanmeldingen zijn welkom! Dan kunnen we er een leuke indeling van maken en zo het hele weekend proberen op te vullen.

Meer informatie over de fair vind je op: https://www.countryfair.nl/

Aanmelden kan door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Alvast bedankt!