Inschrijving keuring Regio Midden geopend!

Inschrijving keuring Regio Midden geopend!

Het keuringsseizoen komt dichterbij! Er zullen dit jaar weer stamboekkeuringen plaatsvinden in vijf regio’s, mits voldoende deelname. Hoe de gehele keuringsplanning er uit ziet is in de agenda te vinden.

Op zaterdag 2 juli trappen we af met regio Midden! Deze veulen- en stamboekkeuring vindt plaats in Wenum-Wiesel, bij fam. de Bruijn op Landgoed de Ploeg (Greutelseweg 61, 7345 CR Wenum-Wiesel). Het inschrijfformulier voor de regionale keuring vindt u via deze link. U wordt verzocht het ingevulde en ondertekende formulier tijdig in te dienen bij het stamboekkantoor. Inschrijven voor deelname aan de keuring Regio Midden is mogelijk van 2 juni tot 22 juni.

Deelname aan de regionale keuring biedt de uitgelezen kans om je veulen te laten beoordelen of je merrie of ruin in aanmerking te laten komen voor stamboekopname of graadverhoging. Ook kan er op keuringen worden deelgenomen aan zadel- of menrubrieken en shownummers, daarvoor is het niet noodzakelijk dat het paard eerst heeft meegedaan in een van de keuringsrubrieken. Daarnaast is publiek welkom (gratis entree) en is het dus een mooi moment op liefhebbers van het Groninger paard te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en te genieten van de kwaliteit en veelzijdigheid van het Groninger Paard!

Het bestuur hoopt op een grote opkomst en roept u dus op om met uw merries en veulens deel te nemen aan de keuring bij u in de regio! Vragen? Mailen mag en kan altijd naar bestuur@hetgroningerpaard.nl.