Schrijf je nu in voor keuring Regio West!

Schrijf je nu in voor keuring Regio West!

De Regionale keuring West zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022. Deze veulen- en stamboekkeuring wordt gehouden in Wijdewormer, waarbij we te gast zijn op de terreinen van Stal Nieuwland van fam. Zandvliet (Zuiderweg 63, 1456 NH Wijdewormer). Het is het ideale moment om je veulen te laten beoordelen of je merrie of ruin in aanmerking te laten komen voor stamboekopname of graadverhoging, daarnaast kunt u rekenen op een gezellige keuringsdag samen met andere liefhebbers van het Groninger paard! Naast deelname aan de keuringsrubrieken kan er ook worden deelgenomen aan de gebruikersrubrieken zowel aangespannen als onder het zadel.

Het inschrijfformulier voor de regionale keuring vindt u via deze link. U wordt verzocht het ingevulde en ondertekende formulier tijdig in te dienen bij het stamboekkantoor, dan kan men ervoor zorgen dat het programma er verzorgd uitziet en ook volledig is. Inschrijven voor deelname aan de keuring Regio West is mogelijk van 9 tot 29 juni.

We kijken er naar uit zoveel mogelijk Groningers (veulens, merries, ruinen) op de keuring te zien verschijnen, zo kunnen we aan elkaar en aan derden laten zien hoe ons prachtige bestand aan Groninger paarden er bij staat. Graag zien we uw inschrijving tegemoet! Vragen en twijfels kunnen gedeeld worden door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl.