Inschrijving keuring Regio Noord geopend!

Inschrijving keuring Regio Noord geopend!

Zoals de keuringsplanning aangeeft is als derde regio Noord aan de beurt. Deze veulen- en stamboekkeuring vindt plaats op zaterdag 16 juli 2022, bij de voor jullie bekende locatie in Tolbert: HJC Manege (Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert). Het biedt de uitgelezen kans om je veulen te laten beoordelen of je merrie of ruin in aanmerking te laten komen voor stamboekopname of graadverhoging. Naast deelname aan de keuringsrubrieken kan er ook worden deelgenomen aan zadel- of menrubrieken en shownummers. En uiteraard kunt u rekenen op een gezellige dag samen met andere liefhebbers van het Groninger paard!

Wij rekenen op de komst van u en uw Groninger(s), schrijf dus direct in! Het inschrijfformulier voor de regionale keuring is te vinden via deze link. U wordt verzocht het volledig ingevulde en ondertekende formulier tijdig in te dienen bij het stamboekkantoor, dan kan men ervoor zorgen dat het programma er verzorgd uitziet en ook volledig is. Inschrijven voor deelname aan de keuring Regio Noord is mogelijk van 16 juni tot 6 juli.

Hopelijk mogen we jullie allemaal als deelnemer of toeschouwer op 16 juli in Tolbert verwelkomen, dan maken we er samen een geslaagde keuringsdag van! Vragen kunnen altijd gesteld worden door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl.