Schrijf je nu in voor keuring Regio Zuid!

Schrijf je nu in voor keuring Regio Zuid!

Groninger paard eigenaren in het zuiden van het land opgelet! Op zaterdag 23 juli 2022 is het tijd voor de Regionale keuring Zuid. Net als vorig jaar zal deze veulen- en stamboekkeuring plaatsvinden in Wouwse Plantage, op het terrein van VDP Stables (Mariabaan 12, 4725 SK Wouwse Plantage). Het belooft weer een prachtige keuringsdag te worden en daarbij mag uw Groninger absoluut niet ontbreken!

Deelname aan de regionale keuring biedt de uitgelezen kans om je veulen te laten beoordelen of je merrie of ruin in aanmerking te laten komen voor stamboekopname of graadverhoging. Ook kan er worden deelgenomen aan zadel- of menrubrieken en shownummers, daarvoor is het niet noodzakelijk dat het paard eerst heeft meegedaan in een van de keuringsrubrieken. Daarnaast is publiek welkom (gratis entree) en is het dus een mooi moment op liefhebbers van het Groninger paard te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en uiteraard te genieten van al het moois wat het Groninger paard te bieden heeft!

Het inschrijfformulier voor de regionale keuring vindt u via deze link. U wordt verzocht het ingevulde en ondertekende formulier tijdig in te dienen bij het stamboekkantoor (via post of e-mail), dan kan men ervoor zorgen dat het programma er verzorgd uitziet en ook volledig is. Inschrijven voor deelname aan de keuring Regio Zuid is mogelijk van 23 juni tot 13 juli.

We kijken er naar uit om zoveel mogelijk Groningers (veulens, merries, ruinen) in de keuringsring te zien verschijnen, zo kunnen we aan elkaar en aan derden laten zien hoe ons prachtige bestand aan Groninger paarden er bij staat. Graag zien we uw inschrijving tegemoet en verwelkomen we jullie op 23 juli in Wouwse Plantage! Vragen? Stuur een mail naar bestuur@hetgroningerpaard.nl.