Eindklassement online Dressuurcompetitie voorjaar/zomer 2022

Eindklassement online Dressuurcompetitie voorjaar/zomer 2022

De zomer komt alweer langzaam ten einde en daarmee is ook de online Dressuurcompetitie van de eerste helft van 2022 ten einde gekomen! Het bestuur wil alle enthousiaste deelnemers bedanken voor hun ingestuurde proeven, waarin de veelzijdigheid van de Groninger en het plezier van de ruiters weer mooi naar voren is gekomen.

Uiteindelijk is Femke Hazeu met de merrie Fambine de amazone met de hoogst gereden score en willen we haar feliciteren met de overwinning! Op de tweede plaats volgen Linda Venhuizen met haar merrie Mascha, en de derde plaats wordt gedeeld door twee ruiters met gelijke score: Demelza Dreise met Norah en Anne Marije Perdok met Veronia! Proficiat met deze sportieve prestaties.

Er zal contact opgenomen worden met deze beste vier ruiters voor het realiseren van de prijs, namelijk proefgerichte begeleiding van Zware Tour amazone Esra de Ruiter.