Aanmelden Hengstenkeuring 2023

Aanmelden Hengstenkeuring 2023

Het nieuwe jaar is bijna in zicht, dat betekent ook dat we ons opmaken voor een belangrijk evenement: de jaarlijkse hengstenkeuring!

Deze zal plaatsvinden op zaterdag 25 februari 2023 bij de HJC Manege in Tolbert. De dag staat in het teken van het keuren van jonge hengsten, ook zullen de stamboekhengsten zich presenteren en is er ruimte voor een mooi showprogramma. Het biedt u als bezoeker de uitgelezen kans om de hengsten goed te bekijken, daarnaast is het ook een ontmoetingsplek voor alle liefhebbers van Groninger paarden. Schrijf de datum dus alvast in uw agenda, u bent namelijk van harte uitgenodigd! Meer informatie betreft deze dag, zoals het programma, volgt t.z.t. via de website.

Inschrijven voor de Hengstenkeuring is mogelijk tot 1 februari 2023 en kan via onderstaande formulieren:

Aanmeldformulier Rubriek B

  • Nieuw te keuren hengsten (geboren in 2020 of eerder)

Aanmeldformulier Stamboekhengsten

  • Rubriek C1 (vorig jaar goedgekeurd)
  • Rubriek C2 (t/m 15jr)
  • Rubriek C3 (> 15 jr, vrijgesteld)
  • Opnieuw meten stamboekhengst op 6-jarige leeftijd
  • Bruikbaarheidsproef mennen
  • Bruikbaarheidsproef dressuur
  • Demonstratie/show

 Aanmeldformulier Rubriek D

  • Hengsten gesloten NeWP boek en eventueel van andere, erkende stamboeken

Het bestuur rekent op een grote opkomst van merriehouders en andere belangstellenden. Ook hopen we op enthousiaste deelname van zo veel mogelijk hengsten, om zo een goede start te maken voor het dekseizoen van 2023! Met vragen kunt u terecht bij het bestuur.