Eerste kwartaal Online Groninger Paarden Competitie een succes!

Eerste kwartaal Online Groninger Paarden Competitie een succes!

Maar liefst 14 inzendingen (van 12 verschillende combinaties) mocht het bestuur ontvangen in het eerste kwartaal. De strijd om de eerste plaats barstte al snel los, wat erg leuk was om te zien. Er zijn inzendingen geweest met jonge paarden, oudere paarden, bestaande combinaties en gelegenheidscombinaties. Alle paarden en amazones hebben het ontzettend knap gedaan, waarvoor hulde!

Het algemene beeld was een eerste kwartaal waarin paarden vriendelijk werden voorgesteld en correcte proeven werden gereden. Dit maakte dat de scores dicht bij elkaar kwamen te liggen. Jurylid Marijke de Geus heeft alle proeven beoordeeld en ruim voorzien van tips en tops, waar iedereen thuis verder mee kan werken. 

De prijswinnaars

De eerste prijs, een handgemaakte kralenarmband die is gesponsord door Dierbaar Sieraad, is gewonnen door Laura Petri met Boekhorst Bravisimo. Zij sloten hun B proef af met maar liefst 68,7%. Alina de Haas en Elitair namen de tweede plek in. Ook zij reden een B proef en deze werd beloond met 67,3%. Op de derde plaats staat Monique Kamies met Faridah. Hun B proef werd beloond met 65,5%. Subli sponsort ieder kwartaal een heerlijke zak Subli Smikkels voor de eerste drie prijswinnaars. Het bestuur zal contact opnemen met de prijswinnaars voor het in ontvangst nemen van de prijzen. Gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

Eind klassement eerste kwartaalcompetitie

1.Laura Petri met Boekhorst Bravisimo (v. Boudewijn) (inzending 2)B68,7%
2.Alina de Haas met Elitair (v. Elgar) B67,3%
3.Monique Kamies met Faridah (v. Meinart) (inzending 2)B65,5%
4.Yvonne Ceelie met Twilight SL (v. Test) B64,3%
5.Isabelle van Rijthoven met Eloyd (v. Elgar)B63,5%
6.Marielle vd Krieke-Neuvel met Matador van de Doth (v. Maistro Polo)B62,3%
7.Maaike den Besten met Obession SL (v. Orbaldo II) (HC)M162%
8.Linda Venhuizen met Mascha (v. Macho Polo)L161,7%
9.Ellen Hoogvliet met Dahlia (v. Elgar)B61,3%
10.Minka Warringa met Edian (v. Ede)B60,7%
11.Kim Telgen met Obsession SL (v. Orbaldo II)M160,2%
12.Marjolein vd Burg met Orlina (v. Orbaldo II) L154,8%

Overall competitie

De ruiters die minimaal drie kwartalen meedoen, rijden automatisch mee in de overall competitie. Degenen die op de plekken een, twee en drie eindigen van de overall competitie, worden uitgenodigd voor een clinic die wordt gegeven door KNHS jurylid, ORUN instructrice en Lichte Tour amazone Kim Telgen. Daarnaast wint de nummer 1 van de overall competitie een fotoshoot van Claudia Dermois.