Opgave Nationale keuring geopend

Opgave Nationale keuring geopend

Zaterdag 19 augustus 2023 is het weer tijd voor de nationale keuring, de kroon op het keuringsseizoen! Deze vindt plaats bij de HJC Manege in Tolbert. Wij nodigen u hierbij uit om uw Groninger(s) in te schrijven voor deze keuring. Hier kan uw paard graadverhoging bevestigd krijgen en kunt u mee doen voor een poging om de Nationale Kampioenstitel in de wacht te slepen!

Deelnemers dienen te vallen onder een van de onderstaande categorieën:

  • Veulens (wel of niet gekeurd op een regionale keuring)
  • Stamboekmerries en stamboekruinen die op de regionale keuring een 1ste premie hebben ontvangen. Op de nationale keuring kunnen deze paarden graadverhoging bevestigd krijgen wanneer er nogmaals voldoende punten worden behaald.
  • Stermerries en sterruinen
  • Modelmerries
  • Aanbod van showrubrieken of demonstraties is ook welkom, dan kunnen we dat in overleg eventueel in het programma verwerken.

U wordt verzocht het volledig ingevulde en ondertekende formulier tijdig in te dienen, dan kan men ervoor zorgen dat het programma er verzorgd uitziet en ook volledig is. Aanmelden kan tot 5 augustus via het inschrijfformulier. Uiteraard is liefhebbend publiek ook van harte welkom op deze dag!