Derde kwartaal online dressuurcompetitie: meedoen kan nog!

Derde kwartaal online dressuurcompetitie: meedoen kan nog!

Samen met je Groninger paard meedoen aan de derde ronde van de online dressuurcompetitie kan deze hele maand september nog. Naast dat je uiteraard het protocol ontvangt met daarop de score, tips en tops van de jury, maak je met dank aan de sponsoren ook kans op leuke prijzen!

Dit derde kwartaal ontvangt de winnaar een prachtig zadeldekje van DressagePro Collection. Daarnaast is er voor de eerste drie geplaatsten een heerlijke zak smikkels van Subli Paardenvoeders voor hun paard. Meedoen aan de derde kwartaalcompetitie kan nog t/m 30 september. Deze online competitie is voor iedereen met Groninger paard. Ongeacht woonplaats, niveau, lid/geen lid van de vereniging.

Monique Kamies is een van de deelnemers aan de eerdere rondes. Zij vormt samen met haar modelmerrie Faridah een combinatie. Ze kocht Faridah “eigenlijk om alleen lekker mee buiten te rijden”, vertelt ze. “Door mijn faalangst is een jurysport niets voor mij”. Toch heeft ze op aandringen van haar stalgenoten besloten om eens een proef te filmen en in te sturen. De positieve manier van jureren bleek een goede stimulans om verder te trainen en nu starten Monique en Faridah ook officiële KNHS wedstrijden, met succes. Het mooiste? “We hebben er samen lol in!”

Mariëlle & Mattie

Ook Mariëlle v.d. Krieke-Neuvel is een enthousiaste deelneemster met haar ruin Matador van de Doth (Mattie). Mariëlle vertelt: “Mattie is vier jaar oud en wij zijn vanaf oktober 2022 een team samen. Dit maakt dat we nog veel te leren hebben. Door Mattie heb ik kennis mogen maken met het Groninger paard en het Groninger stamboek. Het fijne karakter heeft mij voor Mattie doen kiezen en hij is voor mij echt een lot uit de loterij. De sfeer en passie van de mensen voor deze paarden spreekt mij erg aan waardoor ik graag deelneem aan de competitie, ook al hebben Mattie en ik nog niet heel veel samen getraind. Het geeft ons doelen om mee aan de slag te gaan en ik vind het leuk om de andere paarden te zien en op deze manier steeds meer te zien en leren over het Groninger Paard.”

Word jij hier ook enthousiast van? Klik op deze link en lees hoe je meedoet in de klasse naar wens!