Klassement derde kwartaal Online Dressuurcompetitie

Klassement derde kwartaal Online Dressuurcompetitie

Het derde kwartaal van de online dressuurcompetitie kwam wat laat op gang, zo is ook de uitslag wat later dan verwacht. Ondanks de iets vertraagde start, logen de inzendingen er niet om! Iedere deelnemer kreeg een protocol terug met mooie punten, tips en tops om verder mee aan de slag te gaan.

De prijswinnaars

Op de eerste plaats is Muriël Gans met Littink’s Indra geëindigd. Zij behaalden maar liefst 202,5 punten. De tweede plaats wordt gedeeld door Monique Kamies en Rianne Groenveld. Zij behaalden allebei 198,5 punten voor hun proef. Gefeliciteerd met deze mooie resultaten! De prijzen worden aan de winnaars toegestuurd.

Eindklassement derde kwartaal

deelnemerklassescore
Muriël Gans met Littink’s Indra (v. Orbaldo II)B67,5%
Rianne Groenveld met Marah (v. Macho Polo)B66,2%
Monique Kamies met Faridah (v. Meinart)B66,2%
Laura Petri met Boekhorst Bravisimo (v. Boudewijn)L164,7%
Yvonne Ceelie met Twilight SL (v. Test)B63,3%
Marielle vd Krieke-Neuvel met Matador vd Doth (v. Maistro Polo)B63%
Femke Hazeu met Fambine (v. Fambo)B60,5%
Minka Warringa met Edian (v. Ede)B59,7%

Beslissende ronde overall kampioenschap

Het laatste kwartaal van 2023 is alweer even onderweg. De hoogste tijd dus om een proef te filmen en in te sturen. Naast de “gewone” uitslag van het kwartaal, volgt er ook nog een overall uitslag. Alle deelnemers die minimaal drie keer hebben meegedaan doen hier automatisch aan mee. Degenen die gedurende het jaar zodanig hebben gescoord dat ze overall op plek 1, 2 of 3 eindigen, krijgen een dressuurclinic aangeboden door Kim Telgen. Hiervoor wordt in overleg een datum geprikt zodat de winnaars met hun paard naar Otterlo kunnen komen. Daarnaast biedt Claudia Dermois een fotoshoot aan voor degene die op de eerste plaats van de overall competitie eindigt.

Alle reden dus om de puntjes op de i te zetten en nog een keer een proef in te sturen!