Uitslag vierde kwartaal Online Dressuurcompetitie

Uitslag vierde kwartaal Online Dressuurcompetitie

Op 31 december 2023 kwamen nog snel de laatste proeven binnen voor het laatste kwartaal van de online dressuurcompetitie voor Groninger paarden. Na het beoordelen van deze proeven kunnen we nu de uitslag bekend maken van deze laatste ronde.

Op de eerste plek is Muriël Gans geëindigd samen met Littink’s Indra (v. Orbaldo II). Zij werden beloond met 66,8% voor hun L1 proef. Monique Kamies reed haar Faridah (v. Meinart) naar 63,7% in de klasse B en bezet daarmee de tweede plaats. Op de derde plaats vinden we Yvonne Ceelie met de ruin Twilight SL (v. Test). Zij reden naar een score van 63%. De prijzen komen zo spoedig mogelijk naar jullie toe!
De overige deelnemers reden ook naar knappe scores:

  1. Laura Petri met Boekhorst Bravisimo (v. Boudewijn) – L2
  2. Femke Hazeu met Fambine (v. Fambo) – B
  3. Annemarie Bommer met Erasmus II (v. Elgar) – L1

Allemaal van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie enthousiaste deelname!

In 2024 gaan we deze competitie voortzetten. Heb jij suggesties of aanvullingen voor het bestuur? Laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. In februari zal de inzending voor 2024 open gaan.