online dressuur competitie winnaar

De winnaars van de overall competitie van 2023 zijn bekend!

Jullie hadden nog een uitslag van ons tegoed, namelijk die van de overall competitie van 2023. Hieraan deden de deelnemers aan de online dressuurcompetitie automatisch mee als zij minimaal drie kwartalen mee reden. Heeft een deelnemer alle kwartalen meegereden, dan wordt het slechtste resultaat weggestreept.

Degenen die op de plekken een tot en met drie eindigen, winnen een dressuurclinic van Kim Telgen in Otterlo. Daarnaast is er een fotoshoot van Claudia Dermois voor de eerste prijswinnaar!

Op nummer 1 is Laura Petri geëindigd met Boekhorst Bravisimo (v. Boudewijn, fok./eig. G. Smit). Op de tweede plek vinden we Monique Kamies met haar merrie Faridah (v. Meinart) en de derde plek wordt bezet door Yvonne Ceelie met Twilight SL (v. Test). Van harte gefeliciteerd allemaal!

We zijn blij om te kunnen mededelen dat ook de winnaars van 2022 aan mogen sluiten bij de clinic van Kim Telgen. Zij is bereid gevonden om deze prijs aan te bieden, in plaats van Esra de Ruiter.

De winnaars worden per mail benaderd voor het inplannen van een datum voor de clinic in Otterlo.
Lees jij dit en lijkt het je leuk om ook aan te sluiten met je Groninger? Laat dit dan weten aan het bestuur per mail. Tegen betaling kunnen enkele combinaties aansluiten.

Uitslag overall competitie 2023:
1. Laura Petri – 6 plaatsingspunten
2. Monique Kamies – 7 plaatsingspunten
3. Yvonne Ceelie – 9 plaatsingspunten
4. Femke Hazeu – 14 plaatsingspunten
5. Marielle vd Krieke Neuvel – 18 plaatsingspunten
6. Minka Warringa – 24 plaatsingspunten