Uitnodiging Verenigingsweekend 2024

Uitnodiging Verenigingsweekend 2024

Op 25, 26 en 27 oktober is het Verenigingsweekend gepland! Het is de 8e keer dat we dit altijd super gezellige evenement organiseren. We hebben een locatie op het oog in Kootwijkerbroek. Dat is vlakbij DOP waar we al vaker geweest zijn en het ligt dus in hetzelfde prachtige landschap waar we met onze paarden heerlijke buitenritten kunnen maken. U bent als lid of donateur van de vereniging van harte welkom, met of zonder paard, om samen te genieten van dit gezellige weekend en de mooie omgeving. 

De bedoeling van dit weekend is altijd om de gebruikers (of promotors) van ons mooie Groninger paard in de gelegenheid te stellen om samen iets leuks te doen. Dit om de onderlinge band en het gebruik van dat paard nog verder te versterken. Dat is tot nu toe altijd heel goed gelukt, de weekenden waren stuk voor stuk succesnummers. Ook nu gaan we ongetwijfeld weer een aantal vaste rubrieken in het programma opnemen. Denk aan een kennismakingsspel op vrijdagavond, natuurlijk de buitenritten, de barbecue en gezellige avond op de zaterdag en voor wie daarna nog moed heeft de dauwtraprit op zondag morgen en mogelijk een clinic of iets dergelijks tussen de bedrijven door. Voorop staat dat we er samen in een ongedwongen sfeer een  gezellig weekend van maken! 

Het organiserend team (Leonie, Lex, Saskia, Petra, Zwannet en Harm) heeft een optie genomen op de groepsaccommodatie van het Human and Horse Hotel in Kootwijkerbroek. Deze optie moeten we half maart omzetten in een reservering en dat kan alleen bij voldoende deelnemers. Er zijn maximaal 24 plekken beschikbaar in deze ruimte. Voor de paarden zijn er paddocks en boxen beschikbaar. Ook voor mensen die, op zaterdag, alleen een dagrit willen maken en die willen afsluiten met barbecue is er beperkt gelegenheid. Helaas moeten we deze mogelijkheid tot een 6-tal deelnemers beperken. 

Als u (nog) geen Groningerpaard heeft maar wel lid of donateur bent van de vereniging bent u natuurlijk ook welkom met uw eigen paard. En als u zonder paard wil komen is dat ook geen probleem, want er is altijd wel een menwagen beschikbaar waarop u kunt meerijden.    

Het aantal deelnemers is beperkt, dus geeft u zich zo snel mogelijk op via onderstaand formulier (zie link)! Ook omdat we vrij snel moeten weten of we het minimum aantal deelnemers gaan halen voor de reservering natuurlijk.

Wij zien u graag op 25, 26 en 27 oktober!