Oproep peloton Eper Paardenvierdaagse

Oproep peloton Eper Paardenvierdaagse

Dit jaar vindt van 4 t/m 7 juni de Eper Paarden4daagse plaats. Wij hebben een uitnodiging ontvangen om met 24 Groninger paarden mee te rijden met de intocht door Epe op 7 juni. Iets wat we als vereniging in 2018 hebben gedaan en waar ontzettend veel positieve reacties op zijn gekomen. Dit zouden we graag weer realiseren in 2024 ter promotie van het Groninger Paard en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Heb jij een Groninger en wil je meerijden? Dan ontvangen we graag jouw gegevens via een e-mail naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. We horen graag wie je bent, welk paard je meeneemt en wat jullie rijniveau ongeveer is. De tocht vindt plaats door het centrum van Epe met veel publiek langs de kanten. Onervaren paarden mogen ook aangemeld worden, vaak kunnen deze in het peloton (3 ruiters naast elkaar) naast een meer ervaren paard worden ingedeeld.

Heb jij een Groninger, wil je zelf niet meerijden maar mag jouw paard wel mee lopen? Ook dat horen we graag via bovengenoemd mailadres. Wie weet kan jouw paard gematcht worden met een ruiter en op deze manier het Groninger paard promoten tijdens de intocht op 7 juni. Als “losse” ruiter kan je je dus ook aanmelden.

Ter voorbereiding op deze dag willen we graag een datum prikken om met elkaar te oefenen, dus houd hier rekening mee. Dit zal op een nader te bepalen plek plaatsvinden, zoveel mogelijk centraal gelegen. Ruiters die meerijden tijdens de intocht zijn tevens welkom om de dagtocht mee te rijden op vrijdag. Wil je dit graag, laat dat dan even weten als je ons mailt met jouw gegevens.