Donateur of sponsor

Hoe kan ik de vereniging ondersteunen?

Wilt u ons op een andere wijze steunen dan via lidmaatschap? U kunt kiezen voor giften, donateurschap (particulieren) of sponsoring (bedrijven).

Eenmalige giften

Wilt u ons eenmalig en vrijblijvend helpen met het behoud en de promotie van het Groninger paard? Een eenmalige bijdrage, groot of klein, stellen wij enorm op prijs. U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer 37.77.13.910 ten name van de vereniging Het Groninger Paard, onder vermelding van ‘schenking’.

Donateurs

Er is nog volop werk om het Groninger paard goed op de kaart te zetten! We kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken. U bent al donateur vanaf €25,- per jaar. U wordt donateur door het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar onze stamboekadministratie: Nieuwstad 89, 7201 NM Zutphen. Als dank voor uw betrokkenheid, ontvangt u drie keer per jaar ons verenigingsblad. Ook bent u welkom om onze algemene ledenvergaderingen bij te wonen. U kunt dan meepraten over de ontwikkeling van onze vereniging en het Groninger Paard. Alleen leden mogen deelnemen aan stemmingen.

Sponsoring

Er zijn legio mogelijkheden om ons te sponsoren, variërend van drukwerk tot mobiele paardenboxen, toiletten en koek en zopie op keuringen en evenementen. Als tegenprestatie kunnen wij u bijvoorbeeld een advertentie of artikel in ons verenigingsblad of link op onze website aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! De contactgegevens van onze bestuursleden vindt u hier: contactgegevens bestuur. U kunt ook reageren via het contactformulier op onze site. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Nieuwe_afbeelding_3