Oproep van de Redactie

Er verschijnt dit bijzondere jaar één editie van het verenigingsblad. Hierin gaan we natuurlijk uitgebreid verslag doen van de Regionale / Nationale keuring op 12 september 2020 en nog verslag doen van het merriehoudersoverleg en de hengstenkeuring van februari. Daarna kwam de corona en zijn de reguliere keuringen en evenementen allemaal afgelast zoals jullie weten. 

Oproep aan fokkersGraag willen we de veulens van dit jaar in het verenigingsblad laten zien. Daarom vragen we jullie om maximaal drie foto’s (beweging, stand en hoofd) op te sturen met daarbij de volgende gegevens: 

-naam
-geboortedatum
-afstamming
-naam fokker/eigenaar
(eventueel de naam van de fotograaf),

Oproep aan alle leden:
Toch op ‘meetmoment’ geweest? Of toch al prijzen behaald tijdens de sporadische wedstrijden? Wat hebben jullie gedaan met je Groninger? Hoe hebben jullie de tijd in quarantaine beleefd met of misschien wel zonder je trouwe viervoeter? Graag horen we jullie verhalen met wellicht mooi beeldmateriaal!

Graag opsturen vóór 18 september naar redactie@hetgroningerpaard.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oproep aan alle leden:
Geen concoursen of evenementen waar we met onze Groningers aanwezig zijn dit jaar. Wat hebben jullie gedaan met je Groninger? Hoe hebben jullie de tijd in quarantaine beleefd met of misschien wel zonder je trouwe viervoeter? Graag horen we jullie verhalen met wellicht mooi beeldmateriaal!

Stuur dit voor 18 september naar: redactie@hetgroningerpaard.nl