Zadelrubriek Zomer editie powered by WeAllRide

Zadelrubriek Zomer editie powered by WeAllRide

De eerste Seizoenrubriek is heel goed in de smaak gevallen met veel enthousiaste deelname, dus het is tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Doe voor de eerste keer mee of probeer je score te verbeteren om in de race te blijven voor het Clubkampioenschap! Hopelijk met stralend weer en zonder natte rijbanen, nog steeds voor leden en niet leden van het Groninger Paard.

Er zijn voor deze Zomer competitie weer hele leuke prijzen te winnen:

1. Rozet + Zweetdeken van HKM + Groninger Paard polo

2. Rozet + Prijzenpakket Ponywebwinkel

3. Rozet

Extra: Clubkampioenschap

Ook deze rubriek is onderdeel van het Clubkampioenschap! Deze titel zal worden gebaseerd op de gemiddelde score over de vier verschillende seizoenszadelrubrieken die dit jaar gaan plaatsvinden. De winnaars van het Clubkampioenschap winnen niets minder dan een dressuurclinic van Sjoerdtje Hakvoort!

Je kan je proef insturen van 15 juni tot 31 juli en je kan daarbij zo vaak meedoen als je wilt. Voor deelname betaal je €15 euro per ingestuurde video. Na het insturen van de video ontvang je binnen 48 uur je gereden score en advies van de jury. Deelnemen kan hier: https://www.weallride.nl/seizoens-zadelrubriek-het-groninger-paard-2021/

Meer informatie over de Zadelrubrieken van 2021 vind je hieronder:

Seizoenszadelrubrieken en aankondiging Lente Zadelrubriek powered by WeAllRide

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vereniging het Groninger Paard