Zadelrubriek powered by WeAllRide Herfsteditie

Zadelrubriek powered by WeAllRide Herfsteditie

Het weer is al herfstig genoeg, dus het is weer tijd voor een nieuwe Zadelrubriek seizoenseditie, nieuwe ronden, nieuwe kansen! Doe voor de eerste keer mee of probeer je score te verbeteren om in de race te blijven voor het Clubkampioenschap! Ook deze rubriek is weer voor leden en niet leden van het Groninger Paard.

Er zijn voor deze Herfst competitie weer hele leuke prijzen te winnen:

1. Rozet + Groninger Paard rozet

2. Rozet + Prijzenpakket Ponywebwinkel

3. Rozet + Vitalbix Goodiebag

Vitalbix Paardenvoer - Prijzen, Verkooppunt & Advies

Extra: Clubkampioenschap

Ook deze rubriek is onderdeel van het Clubkampioenschap! Deze titel zal worden gebaseerd op de gemiddelde score over de vier verschillende seizoenszadelrubrieken die dit jaar gaan plaatsvinden. De winnaars van het Clubkampioenschap winnen niets minder dan een dressuurclinic van Sjoerdtje Hakvoort!

Je kan je proef insturen van 15 augustus tot 30 september en je kan daarbij zo vaak meedoen als je wilt. Voor deelname betaal je €15 euro per ingestuurde video. Na het insturen van de video ontvang je binnen 48 uur je gereden score en advies van de jury. Deelnemen kan hier: https://www.weallride.nl/seizoens-zadelrubriek-het-groninger-paard-2021/

Meer informatie over de Zadelrubrieken van 2021 vind je hieronder:

Seizoenszadelrubrieken en aankondiging Lente Zadelrubriek powered by WeAllRide

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vereniging het Groninger Paard