Zadelrubriek powered by WeAllRide Winter Competitie

Zadelrubriek powered by WeAllRide Winter Competitie

We naderen alweer het einde van 2021 en dat betekent ook de allerlaatste WeAllRide Zadelrubriek; namelijk de Wintercompetitie! Een goed excuus om op deze donkere en koude dagen toch jezelf en je Groninger klaar te maken om te stralen in de ring. En niet voor niks, want er staan weer leuke prijzen op het spel! Daarnaast is dit natuurlijk de laatste kans voor een eindsprint naar het worden van Clubkampioen van Vereniging het Groninger Paard!

Deze wintercompetitie zijn de volgende prijzen te verdelen:

  1. Groninger Paard wedstrijddekje + rozet
  2. Ponywebwinkel sponsorprijs + rozet
  3. Groninger Paard canvastas + rozet

Extra: Clubkampioenschap

Ook deze rubriek is onderdeel van het Clubkampioenschap! Deze titel zal worden gebaseerd op de gemiddelde score over de vier verschillende seizoenszadelrubrieken die dit jaar hebben plaatsgevonden. De winnaars van het Clubkampioenschap winnen niets minder dan een dressuurclinic van Sjoertje Hakvoort!

Je kan je proef insturen van 15 november tot 31 december en je kan daarbij zo vaak meedoen als je wilt. Voor deelname betaal je €15 euro per ingestuurde video. Na het insturen van de video ontvang je binnen 48 uur je gereden score en advies van de jury. Deelnemen kan hier: https://www.weallride.nl/seizoens-zadelrubriek-het-groninger-paard-2021/

Meer informatie over de Zadelrubrieken van 2021 vind je hieronder: Seizoenszadelrubrieken en aankondiging Lente Zadelrubriek powered by WeAllRide

We hopen op een zo hoog mogelijke deelname en wensen iedereen veel rijplezier en sportieve competitie toe!